Το RUN TOGETHER και ο Smooth Radio ενώνουν τις δυνάμεις τους


Το “RUN TOGETHER εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό Smooth Radio 99.8, ο οποίος θα αποτελεί χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης που για το 2019 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον εμβληματικό χώρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Μαΐου, και για 6η χρονιά στο ΟΑΚΑ στις 14 Οκτωβρίου.

O Smooth 99,8 ξεκίνησε να ακούγεται στην Αττική και όχι μόνο, από τον Σεπτέμβριο του 2018. Είναι ένας καρπός βασισμένος στη σκέψη των πιστών ακροατών ραδιοφώνου στην Αθήνα να το τοποθετούν στη συνείδησή τους ως ένα μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στις δραστηριότητές τους.


Επίκεντρο όλων των συντελεστών του σταθμού αποτελεί ο ίδιος ο ακροατής και η ανάγκη του να ακούει υπέροχη μουσική που τον ηρεμεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας.


Ο Smooth Radio 99.8 βρίσκεται δίπλα στη διοργάνωση και θα μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο μεγάλο δρομικό event, αρχής γενομένης από τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών


Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας www.runtogether.gr που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!


Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μέσω της διοργάνωσης στηρίζουμε το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr