Οι γιορτές έφτασαν και ο Smooth 99,8 μαζί με το Shine hair Fashion και το Masaji θα απογειώσουν το s

Ένας πολυχώρος ομορφιάς αποτελούμενος από εξειδικευμένους τεχνίτες με εμπειρία και συνεργασίες με εταιρίες παγκοσμίου φήμης. To Shine Hair Fashion eξασφαλίζει την υγεία των μαλλιών σας με θεραπείες λείανσης ,αναδόμησης και ενυδάτωσης! Υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποιήσεις άκρων, τεχνιτών νυχιών, ονυχοπλαστικής, πωλήσεις καλλυντικών, τεχνικές βαφείου που θα σας εντυπωσιάσουν σε συνδυασμό με το κούρεμα. Απογειώστε το style σας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Shine!


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Masaji θα αναζωογονηθείτε και θαθεραπευτείτε, αφήνοντας στους ειδικούς τη φροντίδα και την περιποίηση του σώματός και του πνεύματός σας. Στόχος του Masaji είναι να σας προσφέρει χαλάρωση, ευεξία και να γνωρίσετε τα οφέλη της σωματικής και πευματικής υγείας.


Στο χώρο του Masaji θα απολαύσετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως:

Μασάζ Διαφόρων ειδώνBody TreatmentsΟλιστικές θεραπείεςReikiSolariumΘεραπείες προσώπουSauna


Το μασάζ όπως και το Reiki, συμβάλουν στην αντιμετώπιση του στρες και του άγχους, της αϋπνίας, στην απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων όπως θυμού, έντασης, και άλλων, με αποτέλεσμα την πνευματική διαύγεια, την ηρεμία, τη δημιουργική σκέψη  και την αύξηση της ενέργειας μας σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.


Μία τυχερή ακροάτρια του Smooth 99,8 θα κερδίσει ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει:  κούρεμα και περιποίηση άκρων στον μοναδικό πολυχώρο ομορφιάς Shine hair Fashion στον Άλιμο, αλλά και μασάζ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Masaji.


Κάντε like στη σελίδα μας στo facebook, Smooth 99,8 και share τον σύνδεσμο του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Χριστίνας Γιαννοπούλου 10.00 με 13.00 το μεσημέρι.


Shine Hair Fashion Λ.Καλαμακίου 13-Αλιμος Τηλ.Επικοινωνίας  : 2109842205


Masaji Λ.Καλαμακίου 10-Αλιμος Tηλ.επικοινωνιας   2109858358